Uitzending kerkdiensten en archief

Welkom op deze vernieuwde pagina waar u kerkdiensten en andere bijeenkomsten vanuit de Dorpskerk en de Bethelkerk kunt meebeleven met “geluid” of “beeld en geluid” . Druk op een van de onderstaande buttons om naar de uitzending te gaan.


Uitzendingen


Voor uitzendingen vanuit de Dorpskerk:

Druk op de witte Play knop voor geluid
Druk op rode knop voor Beeld en geluid uitzending via YouTube
Meekijken Dorpskerk

Druk op de blauwe knop voor beelduitzending via Kerkdienstgemist

Voor uitzendingen vanuit de Bethelkerk:

Druk op de witte Play knop voor geluid

Druk op rode knop voor Beeld en geluid uitzending via YouTube
Meekijken Bethelkerk

Druk op de blauwe knop voor beelduitzending via Kerkdienstgemist


Uw bijdrage


Voor de aanschaf en het uitzenden van geluid en beeld zijn voor ons als gemeente kosten verbonden. Uw gift is daarom van harte welkom op rekeningnummer NL88 INGB 0001 2185 02 t.n.v. Diaconie Herv. Gem. o.v.v. Kerkuitzending. Dit kan ook via de webshop door op onderstaande button te drukken:

Gift Kerkuitzending

Voor overige collecten die tijdens de kerkdienst worden afgekondigd kunt onderstaande button gebruiken:

Collecten


Uitzending gemist en archief kerkdiensten


Heeft u een recente uitzending gemist? Via kerkdienstgemist kunt u de recent gehouden audio uitzendingen nabeluisteren. De recente beelduitzendingen kunt via ons YouTube kanaal van de Dorpskerk of Bethelkerk terug zien.

Oude(re) uitzendingen die gehouden zijn in de Dorpskerk en de Bethelkerk kunt u terugvinden in ons archief. Druk op onderstaande button om naar het  nieuwe archief te gaan. 

Archief preken

Selecteer in het archief het gewenste jaartal en kwartaal.  Hierin vind u de audio/video van de uitzendingen. Luisteren/kijken kunt u door te klikken op de datum/naam van de kerkdienst. Downloaden kan door met de rechtermuisknop op de kerkdienst voor downloaden te kiezen.


Storingen of vragen?


Indien u problemen ondervindt bij het meeluisteren via deze website kunt u ook rechtsreeks naar de kerkdienst gaan via www.kerkdienstgemist.nl  of www.youtube.com 

Voor (technische) vragen m.b.t. meeluisteren/meekijken/downloaden kunt u contact opnemen met de audiodienst via e-mail audiodienst@hervormdoudbeijerland.nl of bel naar diaken C.P. Reedijk tel. 0186-610110.


Voor elke datum geldt: Deo Volente