Live Kerk-TV uitzending

In verband met de coronacrisis en de beperkte bezoekmogelijkheden van de kerkdiensten, is er een tijdelijke beeld en geluid verbinding aangelegd in de Dorpskerk. Druk op onderstaande play-knop om de live uitzending mee te beleven.

U kunt de live uitzending ook rechtstreeks via de website of app van kerkdienstgemist meebeleven. Klik op deze link om naar kerkdienstgemist te gaan

Voor de aanschaf en het uitzenden van KerkTV zijn voor ons als gemeente kosten verbonden. Uw gift is daarom van harte welkom op rekeningnummer NL88 INGB 0001 2185 02 t.n.v. Diaconie Herv. Gem. o.v.v. KerkTV. Dit kan ook via de webshop door op onderstaande button te drukken:

Gift KerkTV

Indien u problemen ondervindt met de beeldverbinding van KerkTV kunt overschakelen naar de audioverbinding via de meeluisterpagina.