Live Kerk-TV uitzending

In verband met de coronacrisis en het niet kunnen bezoeken van de kerkdienst is er een tijdelijke beeld en geluid verbinding aangelegd in de Dorpskerk. Hiervan wordt door velen gebruik gemaakt!

Naast de uitzending via Kerkdienst gemist is er nu ook de mogelijkheid om de uitzendingen via YouTube live mee te beleven en terug te kijken.

Uit kostenoverwegingen willen wij u vragen om zoveel mogelijk gebruik te maken van YouTube.

Live kerkTV via YouTube Live kerkTV via KdGemist

Voor de aanschaf en het uitzenden van KerkTV zijn voor ons als gemeente kosten verbonden. Uw gift is daarom van harte welkom op rekeningnummer NL88 INGB 0001 2185 02 t.n.v. Diaconie Herv. Gem. o.v.v. KerkTV. Dit kan ook via de webshop door op onderstaande button te drukken:

Gift KerkTV

Voor de overige collecten kunt u onderstaande button gebruiken:

Collecten

Indien u problemen ondervindt met de beeldverbinding van KerkTV kunt overschakelen naar de audioverbinding via de meeluisterpagina.

Gift meeluisteren

Vragen?
Voor (technische) vragen kunt u contact opnemen met de audiodienst via e-mail audiodienst@hervormdoudbeijerland.nl