K.C. Maranatha

Naast het gebruik door verschillende instanties en verenigingen, wordt het Kerkelijk Centrum Maranatha ook verhuurd aan derden. Onder dit gebruik valt o.a.: het houden van vergaderingen, congressen en cursusdagen, recepties, bruiloften en huwelijksjubilea.

Het gebouw heeft een goed geoutilleerde keuken, zodat ook diners, koffietafels, warme of koude buffetten verzorgd kunnen worden.

Verder is het mogelijk om voor rouwdiensten en condoleances gebruik te maken van het kerkelijk centrum, waarbij ook het opbaren tot de mogelijkheden behoort.

Er is altijd voldoende parkeergelegenheid wanneer men gebruikt maakt van de zalen van het Kerkelijk Centrum!

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van het Kerkelijk Centrum Maranatha of naar de beheerder André den Boer (0186) 61 21 39

Contact:
Kerkelijk Centrum Maranatha Kerkstraat 57 3262 PG Oud-Beijerland.
Mailen kan ook, klik op e-mail