Inzamelactie Voedselbank

Hervormd Oud-Beijerland

Ook dit jaar houden we als samenwerkende kerken een inzamelactie voor de Voedselbank.

Er zijn in de Hoeksche Waard 140 gezinnen die aangewezen zijn op hulp van de voedselbank. Het is onze diaconale roeping om hen die het nodig hebben te helpen!

Actie voedselbank zal gehouden worden op D.V. 13 en 14 december 2019 (vrijdagmiddag van 12.00-18.00 uur en zaterdag van 09.00-17.00 uur).

De bedoeling is dat steeds drie of vier personen elkaar afwisselen en ongeveer twee uurtjes flyeren en inzamelen. U snapt dat we een flink aantal mensen nodig hebben om deze actie mogelijk te maken!

Helpt u ook (weer) mee? Stuur een email met naam en telefoonnummer naar actievbkerkenhw@gmail.com en wij zullen u/jou dan inroosteren. Als er voorkeur is voor dag/dagdeel geef dit dan aan, dan houden we daar zoveel mogelijk rekening mee.

Alvast dank voor uw/jouw medewerking!

Laatste berichten