Rondom de Eredienst

Kinderoppas

Tijdens beide zondagse diensten wordt er in het kerkelijk centrum Maranatha en in de Bethelkerk kinderoppasdienst gehouden. Ook bij bijzondere kerkdiensten is er kinderoppas.

Zie hiervoor het rooster in het kerkblad.

Rolstoeltoegankelijkheid

De Dorpskerk is rolstoel- en rollatortoegankelijk via de ingang onder de toren van de kerk. Bij Bethelkerk is dat via de hoofdingang aan de voorzijde van de kerk.

Routebeschrijving en Parkeren

Voor de routebeschrijving naar de Dorps- en Bethelkerk klik hier.

Parkeren Dorpskerk
U kunt uw auto parkeren op het naast het Kerkelijk Centrum gelegen parkeerterrein. Mocht deze vol zijn dan kunt u ook parkeren achter het voormalige Postkantoor waarvan u de ingang vind tegenover het benzinestation “Tamoil” aan de Abel Tasmanstraat.

Parkeren Bethelkerk
U kunt uw auto parkeren op het parkeerterrein aan de achterzijde van de kerk. Mocht deze vol zijn dan kunt u ook parkeren achter en naast het tegenover de Bethelkerk gelegen parkeerterrein van de huisartsenpost aan de Debussyring.

Vervoersdienst

Indien u niet meer met eigen vervoer de kerkdiensten kunt bezoeken, kunt u een beroep doen op de vervoersdienst. U wordt dan opgehaald en thuisgebracht. Ook bestaat er de mogelijk om met een begeleider de kerkdienst te bezoeken. Contactpersoon hiervoor is diaken J. Wildeman (tel. 0186 60 39 63).

Meeluisteren via de kerkradio of internet

We hebben diverse mogelijkheden om het thuis beluisteren van de kerkdiensten mogelijk te maken. Het is onze hoop en de bede dat het gebruik bij mag dragen aan de uitbreiding van Gods Koninkrijk.
De mogelijkheden zijn:

• Meeluisteren via kerkradio
  • Meeluisteren via internet
  • Diensten achteraf beluisteren d.m.v. downloaden

Meeluisteren via Kerkradio

Indien u binnen een straal van ca. 5 km woont van de Dorpskerk kunt u van de kerkradio ontvanger gebruik maken.

Deze ontvanger kunt huren via de audiodienst.

Meeluisteren via Internet

Indien u op een afstand woont welke groter is dan 5 km van de Dorpskerk, kunt u gebruik maken van een Lukas ontvanger welke via internet aangesloten kan worden.

Hiervoor dient u wel over een internet aansluiting te beschikken. Indien u deze niet heeft kan de audiodienst helpen bij de aanvraag en installatie.

Deze ontvanger kunt u huren via de audiodienst.

Meeluisteren overige
Indien u zelf over een computer/tablet/smartphone beschikt kunt meeluisteren via de website van onze gemeente via deze link: online meeluisteren

Diensten achteraf beluisteren of downloaden
Indien gewenst kunt u de recent gehouden diensten nogmaals beluisteren of downloaden via deze website of via www.kerkdienstgemist.nl

Voor oudere diensten kunt een e-mail sturen aan de audiodienst via: audiodienst@hervormdoudbeijerland.nl

Vragen m.b.t. meeluisteren kerkdiensten
Voor (technische vragen) m.b.t. meeluisteren van kerkdiensten kunt u contact opnemen met de audiodienst via e-mail: audiodienst@hervormdoudbeijerland.nl of bel naar de diaken C.P. Reedijk tel. 0186 61 01 10.